a

198 West 21th Street,
Suite 721 New York,
NY 10010

Phone: +95 (0) 123 456 789
Cell: +95 (0) 123 456 789

office@example.com
youremail@example.com

back to top

Att lära sig saker

Nu är det sista kvällen i NYC. Sitter här med huvudet fullt av inspiration och massor med ny kunskap som jag ska hem och förvalta. En av de viktigaste sakerna jag lärt mig om just lärande är att det är precis som magmuskler, slutar du göra situps så blir magen klenare och du tappar muskelmassa. Så repeterar du inte kunskapen du fått så bleknar den och du tappar många detaljer.

Det är verkligen upp till dig hur mycket du kommer ihåg av en kurs eller ett föredrag och liknande. När man själv håller på med utbildning så blir man otroligt trött på folk som tror att det räcker med att de får något berättat en gång och så sitter det bara. Du behöver inte göra något själv, kunskapen bara hoppar in i huvudet likt ett minneskort i datorn och vips så är det klart.

Mitt sätt för att komma ihåg är att jag gör mycket anteckningar och filmar. Sen går jag igenom materialet igen kort efter att jag kommit hem. Nästa steg är att föra över allt i datorn och får på så sätt upprepa texterna igen. Därefter är det dags att göra frisyrer och tekniker på mina kära dockor hemma. Trots detta så faller saker bort och då kan jag bara tänka mig hur det varit om jag INTE gjort allt detta.

Är så nöjd. Har fått massor tips och tekniker för hur jag själv kan göra hår ännu snyggare och lära ut detta på ett ännu bättre sätt. Tack Oribe för dessa fantastiska dagar!Så snygga displayer! Känns som kunderna skulle vilja ha hela kittet om det skulle stå framme.

Veckan som kommer är fullspäckad så det är bara att ta ett djupt andetag och köra vidare. Ta hand om er!

LEAVE A REPLY

You don't have permission to register