a

198 West 21th Street,
Suite 721 New York,
NY 10010

Phone: +95 (0) 123 456 789
Cell: +95 (0) 123 456 789

office@example.com
youremail@example.com

back to top

Hade det varit enkelt att köpa vapen kanske denna blogg inte funnits

Gatorna i NYC är fulla med barn och vuxna i alla åldrar, det är en förtvivlad och upprörd stämning. Några gråter och andra är riktigt arga. Vissa har bilder på en avliden anhörig och andra endast några få rader på sitt plakat. Den gemensamma nämnaren är att ingen av dessa personer vill ha vapen i sin närhet. Även om det inte är vapen i sig som dödar människor utan människorna som dödar med hjälp av vapen så bör dessa vara svåråtkomliga för alla som inte i sitt yrke behöver dem. Jag vill inte leva i ett samhälle där mina grannar går runt med vapen eller där vem som helst kan få tillgång till ett.

För fyra år sen fick jag två telefonsamtal från två personer som inte kände varann. Deras gemensamma nämnare var att de fått frågan om de kunde fixa vapen och målet var mig och min sambo. Speciellt min sambo då han var den som förstört allt. Dessa två personer med oro för mig och mitt liv, ringer och varnar mig för att situationen nu håller på att spåra ur. Det kan tydligen vara rätt dyrt att få någon att döda för dig även om du förser hen med vapen. Men inget är omöjligt och har du bara rätt resurser så kan du få hjälp.

Spenderade månader på hotell och i andrahandslägenheter, stod även skriven hos min mamma för att inte vara lika enkel att spåra. Dörrar hölls låsta, skaffade överfallslarm och såg till att aldrig checka in online på platser jag befann mig. Det finns självklart andra sätt att döda någon på men jag tänker att hade det varit enklare och billigare att få vapen plus assistans att använda dessa så kanske jag inte suttit här idag.

Vill ni veta mer om flykten och vad som hände? I avsnitt 3 av Psykopatpodden blir jag och Linda intervjuade av journalisten Åsa Passanisi. Där berättar vi mer om våra egna historier. För er som är intresserade av psykologi och personlighetsstörningar kan jag rekommendera detta.

<3

LEAVE A REPLY

You don't have permission to register