a

198 West 21th Street,
Suite 721 New York,
NY 10010

Phone: +95 (0) 123 456 789
Cell: +95 (0) 123 456 789

office@example.com
youremail@example.com

back to top

Ingen sa att det skulle kännas som myror i magen

Sitter lite lätt framåtlutad och äter min ostsmörgås på planet påväg till Skåne. Flygbolaget har frukost som ingår om du reser innan kl 9 på morgonen och idag är det en macka som jag faktiskt kan äta. Tar lite juice och plötsligt känner jag att det är något som kryper under klänningen. Lite som om att något springer diagonalt över naveln och eftersom klänningen sitter tight runt magen tänker jag att det är nog nån nerv som fått tics för ett kryp känns orimligt denna årstid. Ticset går lite som stötar åt olika håll och sen slutar det. Tuggar i mig det sista av mackan och bestämmer mig för att inte tänka så mycket mer på det.

Flyger hem samma kväll och när jag kommer hem och kraschar bredvid sambon i soffan så berättar jag om mina tics på magen. Han ler då och tar min hand och lägger den lite snett under naveln och håller in. Blicken på honom blir nästan glittrig och helt plötsligt kommer det igen! Och igen! Första tanken var- ”Vilket trick, han kan framkalla tics!” Sen landar den tanken och jag ser i hans ögon att det inte alls är tics. Det säger nästan pling i mitt huvud och jag inser att det är ju vår vän i magen som rör sig! Wow!

Jag hade en helt annan bild av hur de första rörelserna skulle vara! Inte som om det kryper små otäcka insekter i magen. Folk pratar om ”fjärilar” men för mig känns det mer som nåt snabbt litet kryp som gör små språng åt olika håll. Trodde nog att det skulle vara lite som små långsamma oregelbundna knackningar, lite som nån därinne höll på med morse kodning. Tänk så fel man kan ha.

Vännen i magen v20

Den här resan kommer vara speciell på många sätt, kommer nog ha många stunder av förvåning och märkliga upplevelser. Nu ska det inte handla så mycket mer om barn i bloggen, kommer säkert nämna det några fler gånger men detta är en plats för mig där jag kan ventilera ämnen inom psykologi och skönhet. Lägger detta under psykologi så är det giltigt. Håll tummarna för oss.

Nu dundrar veckan vidare och hostningen är inne på sin 10:e dag. Lite som med filmen ”It” tänker jag behandla denna demon. Jag kommer ignorera den och inte visa rädsla för då dör den nog.

Så nu jobbar jag vidare både irl och här på bloggen. Nästa inlägg kommer handla om tips för hur du hittar en bra frisör. Blir du själv aldrig nöjd eller har nån kompis/familjemedlem som aldrig bli nöjd så kan detta inlägg passa.

Vi hörs <3

LEAVE A REPLY

You don't have permission to register