a

198 West 21th Street,
Suite 721 New York,
NY 10010

Phone: +95 (0) 123 456 789
Cell: +95 (0) 123 456 789

office@example.com
youremail@example.com

back to top

Lugg, är det något för alla?

Du vill göra en förändring men vill inte klippa av all längd eller byta färg. Då kan lugg vara en bra idé. Många blir rädda av ordet lugg och minns nåt trauma från barndomen eller tonåren. Mamma kanske klippte en kort tjock lugg med kökssaxen eller så fanns det en elak frisör som inte förstod hur viktigt det var att luggen slutade under ögonbrynen och inte en centimeter ovanför.

Trenden går återigen mot en kortare lugg men den brukar landa platt tyvärr då många tycker det blir för mycket. Vissa är dock grymt snygga i den markerade korta varianten. Viktigt att tänka på hur proportionerna mellan kindben, panna och hårfäste är och vilken stil man gillar. 

En lugg behöver inte alls vara rak och tjock utan kan lika gärna vara luftig och bara rama in sidorna lite. Att ha luggen lite urklippt och ”taggig” kan ge en mer avslappnad look. Är man väldigt osäker så börja med en mer urklippt längre variant så tar det inte så lång tid innan den växer ut. Kom ihåg att du behöver styla luggen lite så man slipper inte undan där. Men samtidigt kan det vara en riktigt snabb frisyr om du kör en slarvig tofs och sen stylar i ordning luggen. Så det kan passa näven de lataste kunderna.

Marie Claire listar de 10 hetaste luggarna 2018 så kolla in den listan och få lite inspiration (tog även bilden ovan därifrån.)

Så jag säger mer luggar nu i vår! <3

 

Foto längst upp:
Hår&Makeup: Maria Oldenstedt
Fotograf: Joanna Pelirocha Modell: Andrea M MIkas
Stylist: Jacqueline Sundström
Publicerad i Daisy Beauty Magazine

LEAVE A REPLY

You don't have permission to register