a

198 West 21th Street,
Suite 721 New York,
NY 10010

Phone: +95 (0) 123 456 789
Cell: +95 (0) 123 456 789

office@example.com
youremail@example.com

back to top

NYC- Grafiska linjer och vackra pauser

Nu är det dags för utbildning i NYC igen. Eftersom jag är med i internationella teamet för Oribe så ingår det att vi utbildas två gånger om året för att hela tiden hålla oss på topp. Det är allt från senaste trenderna, produktnyheter och retorik. Det är inte läge för varken scenskräck eller dålig engelska eftersom båda delarna utmanas ordentligt under 3 dagar. Hade en kraftig scenskräck under hela skolgången och att jag idag kan stå inför hundratals personer och vara avslappnad i min roll har tagit tid. Nästa inlägg kommer handla om just scenskräck och hur du jobbar med den.

Nu tillbaka till NYC.

För mig är NYC förknippat med jobb och produktivitet. Det finns fantastiska butiker för både hårstyling och makeup på proffsnivå. Här hittar du till exempel bästa väskorna, penslarna, hårnålarna och löshåret mm. Världens alla proffs stannar ofta till här och gör sina inköp. Förutom all shopping så finns det annat som inspirerar och det kan låta som en klyscha men för mig fungerar arkitektur och vyer som inspiration. Vissa känner ingenting när de ser en byggnad och tycker att det är tramsigt med folk som känner så. Ibland är det inte själva objektet i sig som ger mig inspirationen utan det kan vara den nästan meditativa stunden min hjärna får när jag vilar ögonen på något vackert. En byggnad är stilla och oftast tyst, den låter mig titta på den i min takt utan stress och saker som stör. Pauserna kan vara viktiga, det intressanta gömmer sig ibland i mellanrummen och inte i den faktiska texten          .

Här kommer några sekunder av siluetter och lugn <3

Fotograf: Christian Nordenström

Fotograf: Maria Oldenstedt

Fotograf: Christian Nordenström

Fotograf: Maria Oldenstedt

LEAVE A REPLY

You don't have permission to register