a

198 West 21th Street,
Suite 721 New York,
NY 10010

Phone: +95 (0) 123 456 789
Cell: +95 (0) 123 456 789

office@example.com
youremail@example.com

back to top

Pressfrukost med ”glow” innebär tidig calltime

 

Idag var det dags för att inspirera blogg/press med glow för alla åldrar. Vi var i de otroligt fina lokalerna på Strandvägen 7A. Eftersom jag frilansar så jobbar jag med olika varumärken och nu var det London baserade varumärket Mii Cosmetics som distribueras svenska Mette Cosmetique.

 

Min uppgift var att komma med användbara tips för hur man planerar sitt glow för olika tillfällen och hudtyper. Jag pratade mycket om att det är skillnad på glow och glans. Att du har en härlig lyster kontra du sprungit till bussen och hela ansiktet är lite svettigt. Sen finns även de som tittat lite FÖR mycket på Youtube och kör alldeles för hårt med alla lager. Att jobba för mycket med ljusa skimriga partier kan vara riskabelt om du inte kan din sak. Jag känner att det just nu studsar runt lite för många personer mellan 15-30 år som tagit ”contouring” till helt galna nivåer. Som tur är ligger trenderna lite mer mot gyllene soft glow och lugnare highlight. 

 

Mina underbara modeller hade precis de utmaningar som man kan har i denna årstid och tidsanda. Det viktigaste man ska tänka på är att ha en bra bas med mycket fukt och produkter anpassade för din hudtyp, en åldrad hy behöver ibland extra mycket kärlek i form av oljor och fuktserum innan en fuktgivande bb cream läggs på etc. Sen kan du enkelt fästa pudriga glow produkter utan att det blir för många lager eller lägger sig i linjer. Var sparsam med klassiskt puder och jobba hellre med mineralpuder i väldigt tunna lager, inga kompakta kabuki-borstar med massor av produkt på! Då kan det bli kakigt, tänk att huden ska kunna krama om pudret och bara fixera din makeup.

 


Idag tänker jag inte nämna kvinnodagen mer än att vi släpper ett nytt podd avsnitt på Psykopatpodden istället. Sprida kunskap är vårt lilla bidrag i den stora kampen för kvinnors rättigheter.

Ta hand om er <3

 

LEAVE A REPLY

You don't have permission to register